top of page

Afvallen in Leiden

logo-nvd.gif

Afvallen in Leiden onder begeleiding van een diëtist geeft u spreekwoordelijk die stok achter de deur. Vrijwel iedereen heeft ooit al wel één of ander dieet gevolgd. Vaak slagen mensen niet in hun opzet of slagen ze er niet in het bereikte resultaat op lange termijn te behouden. Best Diet helpt u graag op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen.

Afvallen in Leiden

Afvallen in Leiden met Best Diet

Het is voor afvallen in Leiden met Best Diet zeer belangrijk een goed inzicht te hebben in uw specifieke situatie. Daarom gaan wij steeds eerst van start met een uitgebreide vragenlijst waarin wij peilen naar uw gewoontes, uw dagelijkse activiteiten en uw huidige voedingsgewoontes. Daarna volgt een analyse van uw huidige gewicht en lichaamssamenstelling.

Om blijvend af te vallen kiest Best Diet steeds voor een gebalanceerd schema waarbij u geen hongergevoel hebt en dat u niet het idee geeft dat u zich alles moet ontzeggen. Op deze manier kan u de adviezen beter volhouden en zal het resultaat op lange termijn behouden blijven. Omdat afvallen vaak een combinatie is van voeding en beweging, zullen wij u op beide vlakken met het nodige advies bijstaan om tot een optimaal resultaat te komen. Afvallen in Leiden onder deskundige begeleiding van Best Diet zorgt ervoor dat u uw gewenste doelen zult behalen.

Door gedegen en erkende opleidingen en de jarenlange ervaring zijn wij perfect in staat u professioneel te begeleiden met oog voor details. Geeft u dus zeker aan wat voor u belangrijk is en of er zaken zijn waarmee wij rekening dienen te houden bij onze adviezen.

 

Afspraak maken?

Wilt u meer weten over afvallen in Leiden of wilt u een afspraak maken? Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar het nummer 06-12216047 of een mailtje te sturen naar info@bestdiet.nl. Samen kiezen we de weg naar een gezonde levensstijl.

bottom of page